arkisto


Kokoamme tälle sivulle tietoa kirppiksen merkkitapahtumista:

- 1.6.2019 vaihtui uusi omistaja, tehtiin vähän remppaa ja pieni paikan profiilin kohotus mistä asiakkaat olivat mielissään, valoisaa, liikkuminen helpottui, paikat ovat puhtaat ja ilma raikasta

- kirppiksen avajaisia vietettiin iloisissa tunnelmissa ennakkoaikataulun mukaan la 3.11. Kirppis kiittää kaikkia valmisteluihin osallistuneita - viime päivinä erityisesti Jaria, Henryä, Jaanaa (molemmat), Anttia, Mikaa ja Heikkiä! Myyntipaikkojen varaukset olivat avajaisten aikaan ilahduttavasti täynnä. (3.11.)

- ensimmäisen asiakkaan jälkeen ovesta sisään lensi pikkulintu (3.11.)

- avajaisia edeltävänä perjantai-iltana tankonipsuja löytyi Tuusulan Puuilosta 4 pakkausta hyllystä. (yht. 24kpl), korttimaksulaite ostettiin verkkokauppa.com Ruoholahdesta pe 2.11. klo 20.55 (2.11.)

- kirppiksen varauksissa alkoi olla täyttä avajaispäivälle (9.10.)

- kuormasta jäi puuttumaan hyllyjen välilevyt. Ne tuotiin seuraavana päivänä. (3.10.)

- sahatavarakuorma saapuu, lainaamme kirjastosta saksia, joilla jysäytämme auki vihreät kiristeremmit. (2.10.)

- myyntialueen 1. pohjakartta valmistui, sen mukaan pöytäpaikkoja tulisi 68kpl: 56kpl 2-osaista (hylly+rekki) ja 12kpl 1-osaista (vain hylly/vain rekki) (26.9.)

-kirppiksen asiakaskäyttöön on vuokrattu parkkihallin pohjatasolta 5 parkkiruutua - kiitämme kiinteistönvälittäjä Pia Hurmetta näiden järjestämisestä (25.9.)

- kirppikselle on tilattu puulevyjä myyntihyllyjen rakennusta varten. Sahalta soitettiin että tilatun materiaalin paino on n.800kg ja toimitusaika 5-7pvä (24.9.)

- kirppiksen myyntitiski noudettiin Turusta, kesällä toimintansa lopettaneelta Linkkikirppikseltä, tiski oli Linkkikirppiksen käytössä 17 vuotta (2001-2018). (23.9.).

- kirppiksen fb-sivut saatiin avattua 25 myötämielisen tykkääjän avustuksella. (11.9.)

- avaamme facebook-sivuja mutta sen julkaisemisessa ilmenee ongelmia - fb vaatii alustalle 25 tykkääjää ennen kuin sivuja voi aukaista? Tuntuu turhan aikaiselta aloittaa mitään markkinointia. Kirppis päättää aloittaa fb-mainoskampanjan mutta suuntaa sen Australiaan. Esterin Kirppiksen fb-sivujen 1.tykkääjä onkin Joyce Delia Cassar Melbournesta - kiitos! (9.9.)

- avaamme kotisivun www.esterinkirppis.fi ja meilin info@esterinkirppis.fi (30.8.)

- Patentti-ja rekisterihallistuksen toimipisteessä Hakaniemessä Eemelin Kirppikselle myönnetään aputoiminimi Esterin Kirppis (30.8.)

- paikka vaikuttaa hyvältä, teemme vuokra-sopimuksen Laajaniityntie 3:ssa sijaitsevasta kerho-harrastetilasta (28.8.)

- hyllyjen kasausapu järjestyy (23.8.)

- "hei! Soitin Sinulle vielä ilmoittaakseni, että ehdit vielä hetken vuokrata tilan, muuten laitan sen myyntiin, soitatko siinä tapauksessa jos kiinnostaa. Soitan muutaman tunnin kuluttua välittäjälle ja sovin vuokrauksesta" (20.8.)

- Tilat on ollut aikaisemmin katutanssiyhdistyksen ja sitä ennen teknisiä laitteita testaavan yrityksen käytössä. Lattiatila on yhtenäistä, ei pilareiden tai väliseinien jakamaa. Kaikki vaikuttaa nykyaikaiselta ja siistiltä. Sovin että harkitsemme tätä vakavasti ja tulen katsomaan uudestaan tulevina päivinä. Vuokraisäntä toistaa, että hänelle käy näytön/näyttöjen järjestäminen aivan koska tahansa. (9.8.)

- Taloissa ei näy talonumeroita mutta puhelimella kun soittaa vuokraisäntä ilmestyy jostain valkoisen ison rakennuksen alakerroksista venäläis-suomalaista seuruettani vastaan. (9.8.)

- Käännymme Laajaniityntielle juuri klo 21.01. Tien alussa on Alepa ja vähän kauempana siitä keskellä tietä seisoo mieshenkilö. Tämä näyttää siltä, että voisi odottaa juuri meitä. Jätämme auton uuden Alepan parkkipaikalle ja olemme ajoissa perillä? Tämä on kuitenkin väärä henkilö - jatkamme Laajaniityntietä kävellen kohti asemaa. (9.8.)

- Anna odottaa asemalla kesäisessä värikkäässä konferenssiasussa, johon kuuluu oranssinpunaiset pitkät kangashousut. (9.8.)

- Samalle illalle, kun tilaa pitäisi käydä katsomassa, olen saamassa vieraita Pietarista ja luvannut hakea ystävätär Annan myöhään illalla Tikkurilan juna-asemalta. Anna on ollut monipäiväisessä suomenkielen opettajien koulutuksessa Oulussa ja juna saapuu Tikkurilaan klo 20.44. Perheenäiti ei voi jäädä odottamaan asemalle, joten ei ole muuta mahdollisuutta kuin mennä katsomaan paikkaa yhdessä Annan kanssa. (9.8.)

- Soitan numeroon auton ympäriltä Viisaritien päästä. Vuokraisäntä kuulostaa puhelimessa siltä, että kukaan ei ole tätä paikkaa vielä kysellyt, tilan markkinointi oli vasta seuraavana pvä menossa laajempaan levitykseen. - Tuliko puhelu oikeaan numeroon? Tilasta jää vähän epämääräinen kuva, mutta omistaja on valmis näyttöön aivan koska tahansa. Sovin näytön samalle illalle klo 21. (9.8.)

- 8.9.klo klo 15.58 työkaveri lähettää meiliä otsikolla "tsekkaa tää". "Katutasossa, liikuntaan ja muuhun sopiva tila. Hyvällä paikalla olis." (9.8.)

- 12.5.2019 Uusi omistaja ottaa ESTERIN KIRPPIKSEN haltuun, viralliset avajaiset 3.6.2019 klo 10.00 (100 ämpäriä jaossa)

- 3.6 Kirppiksen pieni tuunaus ja siistiminen on nyt suoritettu, ämpärit jaettu ja olemme saaneet hyvää palautetta paikan kohennuksesta sekä väljyydestä nyt mahtuu hieman paremmin liikkumaan sekä saimme mahdutettua muutaman pelkän rekkipaikan lisää (näiden kysyntä lisääntyy koko ajan, monilla on vain pelkkää roikkotavaraa, niin saa kaikki nätisti laitettua esille ja pysyvät järjestyksessä toisin kuin hyllykössä ns huoltovapaa) lisäksi saimme lapsille oman pienen leikkihuoneen vielä pientä loppusilausta vaille eli porttia ja tietysti hieman lisää leluja jotta he viihtyvät siellä sillä aikaa kun äidit/isät laittavat myyntipöydät kuntoon tai tekevät ostoksia