ESTERIN KIRPPIS sijaitsee MARTINLAAKSON aseman/juna-radan länsipuolella MARTINMIILUSSA, samasta rakennuksesta löytyy Martinlaakson Terveysasema sekä Kirjasto, sijaitsemme terveysaseman alapuolella pohjakerroksessa.


Käynti kirppikselle ilman portaikkoja tapahtuu arkisin klo 16.00 asti Terveysaseman ja Kirjaston hissillä, muina aikoina junaradan vieressä kulkevaa kevyenliikenteen reittiä pitkin. Kiinteistön yläkannella olevalta parkkialueelta pääsee myös laskeutumaan sementtirappusia pitkin pohjakerrokseen, mutta ei suositella huono jalkaisille.

Autoilevien asiakkaiden ja erityisesti myyjien on mahdollista ajaa parkkihallin
alimpaan kerrokseen ja pysäköidä auto lyhytaikaista purkua/lastausta varten kirppiksen edustalle (ikkunoiden eteen). Kirppiksen asiakkaiden käytössä on kaikkina aukioloaikoina kuitenkin pari parkkipaikkaa ylätasolla 2 ruutua, paikat 65 ja 73, sekä hallissa paikka 115, kaikki merkattu Esterin Kirppis kyltillä.

Lisää pysäköinnistä kohdassa: Pysäköinti.

Lähialueilla sijaitsevia kaupunginosia ovat Kaivoksela, Louhela, Myyrmäki, Vantaankoski, Kivistö. Alle 0,5km päässä kirppiksestä sijaitsevat Martinlaakson Alepa, Neste K Martinlaakso,
K-Supermarket, S-market, Subway, Mercuriakauppiaitten kauppaoppilaitos ja Kulttuuritalo Martinus ja Martinlaakson uimahalli.