Kirppis sijaitsee juna-radan länsipuolella (entisen vanhan ostarin puolella), samassa rakennuksessa missä ovat Martinlaakson kirjasto ja terveysasema. Kirppiksen kanssa samalla tasanteella (rakennuksen pohjakerros, sisäpiha), toimii naisten kuntosali LadyLine.

Käynti kirppikselle ilman portaikkoja tapahtuu arkisin klo 16 asti terveysaseman hissillä, muina aikoina junaradan vieressä kulkevaa kevyenliikenteen reittiä pitkin. Kiinteistön yläkansilla olevalta parkkialueelta pääsee laskeutumaan alas sisäpihalle joko kiertämällä radan viereistä kävelyluiskaa alaspäin tai melko jyrkkiä sementtirappusia pitkin (ravintola Bar Nr.1 edustalta).

Autoilevien asiakkaiden ja erityisesti myyjien on mahdollista ajaa parkkihallin
alimpaan kerrokseen ja pysäköidä auto lyhytaikaista lastausta varten kirppiksen edustalle (ikkunoiden alla olevat lastausruudut). Parkkihallissa on yleisesti kuitenkin vähän pysäköintitilaa, minkä vuoksi parkkihallin pohjataso ei ole ensisijainen paikka pysäköidä auto kirppiksellä käynnin ajaksi. (Parkipaikkojan riittämättömyys ja autojen kolhiintumisriski vanhan pysäköintihallin ahtaissa tiloissa.) Kirppiksen asiakkaiden käytössä on kaikkina aukioloaikoina kuitenkin parkkihallin alimmassa kerroksessa 4 omaa parkkiruutua (nrot 111-116) ja yläkansilla 2 ruutua.

Lisää pysäköinnistä kohdassa: Pysäköinti.

Lähialueilla sijaitsevia kaupunginosia ovat Kaivoksela, Louhela, Myyrmäki, Vantaankoski, Kivistö. Alle 0,5km päässä kirppiksestä sijaitsevat Martinlaakson Alepa, Neste K Martinlaakso,
K-Supermarket, S-market, Subway, Mercuriakauppiaitten kauppaoppilaitos ja Kulttuuritalo Martinus ja Martinlaakson uimahalli.