Pysäköinti


Kirppiksen tilat sijaitsevat liike-ja virastotalossa, jossa on paljon toimintoja ja toimijoita (mm. Martinlaakson kirjasto ja sosiaali- ja terveysasema). Jo ennen kirppistä kiinteistössä on esiintynyt pulaa parkkipaikoista erityisesti arkisin virka-aikoina (ark. klo 9-16). Toivomme kirppiksen autoilevien asiakkaiden huomioivan tämän ja käyttävän pysäköintiin mahdollisuuksien mukaan kokonaan muita kuin Martinmiilu-kiinteistön (Laajaniityntie 3, Vantaa) alueella olevia parkkipaikkoja.

Muun muassa juna-asemalla sijaitsee laaja julkisen liikenteen liityntäparkkipaikka, ja sieltä suunnasta kulkee kirppikselle edustalle esteetön kevyeen liikenteen reitti (n.100m/2min).

Arki-iltaisin (klo 16-17 jälkeen), viikonloppuisin ja juhlapyhinä kirppiksen asiakkaiden käytössä on enemmän Laajaniityntie 3:n omia asiakasparkkipaikkoja terveysaseman ja virastojen ollessa suljettuina.

Parkkihallin pohjakerroksessa on mahdollista pysäköidä kirppiksen nimetyille parkkipaikoille (nrot 112-116). Pohjatason parkkipaikat on kuitenkin (erit.vaihtotunteina) varattu tavaroita tuoville / myyntipaikkaa tyhjentämään saapuneille myyjille.

Huomautamme myös että Laajaniityntie 3:n parkkihalli on melko vanhanaikainen eikä sen pohjakerrosta ole suunniteltu vilkkaalle asiakasliikenteelle. (Monet pilarit ja kapeat parkkiruudut lisäävät autojen kolhiintumisriskiä). Tämän vuoksi suositellaan pysäköimistä esim. ulkokansien asiakasparkkipaikoille. Ylemmiltä tasoilta kirppikselle pääsee toimitalon hissillä (ark.klo 16 asti), Bar Nr.1 edessä olevia sementtirappusia pitkin ja radan puoleisen kulkuluiskan kautta.

Kirppiksen toiminnan alkuaikoina seurataan tarkasti millaisiksi pysäköintikäytännöt muotoutuvat ja kuulemme mielellämme palautetta. Kirppiksellä ymmärretään hyvin, että itsepalvelukirpputori on jatkuvaa tavaran toimittajien ja ostajien logistiikkaa ja satojen metrien päästä tavaroita ei mielellään kanneta.

Pyydettäessä kirppis tarjoutuu auttamaan tavaroiden kantamisessa kiinteistön keskitasanteelta (ulkokannen parkipaikat) sijaintipaikkaamme pohjakerroksessa.

Olemme porrastaneet tavaroiden tuonti- ja hakuaikoja ja siirtänyt niitä arki-iltoihin ja viikonloppuihin juuri pysäköinnin haasteiden vuoksi.