Myyntiaika ja hinnoittelu


Itsepalvelukirpputorilla voit myydä haluamiasi tuotteita.
Myyntipaikkaan kuuluu vaaterekki (70cm) ja tilava hyllykkö (syv.40cm, leveys 80cm).


HINTALAPUT, HINNOITTELU JA HINTALAPPUJEN KIINNITYS

Kirpputorilla on sallittua käyttää itse tehtyjä hintalappuja, hinnoitella maalarinteipille yms. Varmista että hintalaput pysyvät kiinni tuotteissa (erityisesti ulkovaatteiden vettähylkivissä pinnoissa, vuoressa ym.).

Hintalaput saa pysymään ulkovaatteissa esim. kiinnittämällä narulla (paketointinarulla, langalla tms.) varustettu pahvihintalappu vaatteen niskapuolelta löytyvään ripustuslenkkiin tai liimaamalla hintalapputarran liimapinnat yhteen ripustuslenkin ympäriltä.

Hintalappujen siisti ulkoasu voi vaikuttaa ostajien ostopäätöksiin, joten merkitse tarvittavat tiedot selkeästi. Kirpputorilta saa valmiiksi tulostettuja tarrallisia hintalappuarkkeja. Merkitse hintalappuun selkeästi tuotteen nimi, hinta ja pöytänumero. Sopuhinnoittelulla tuotteet päätyvät helpommin uuden henkilön käyttöön ja kulutukseen.


Hintalappuja voi noutaa kirppikseltä koska tahansa ennen myyntijakson alkua tai jo sen suunnitteluvaiheessa.


Paperiset hintalaput kiinnitetään teipillä, kontaktimuovilla tms. Kirpputorilla on ollut suosittua kiinnittää tarralappu tai paperilappu pahville/kartonkiselle paperille ja sitoa tuo pahvinpala narulla vaatteisiin.


Kirjoita tiedot lappuihin mustekynällä, selkeällä käsialalla ja erityisesti numerot niin, ettei niitä voi muuttaa. Epäselvissä tilanteissa tuote jää myymättä tai tulkitsemme lappua harkintamme mukaan.

Myyntipöydät on tarkoitettu pääsääntöisesti käytetyn tavaran myymiseen. Kaikkien tavaroiden on myös mahduttava omalle myyntipaikalle, hyllylle tai rekille. Käytäville ei saa laittaa mitään tavaroita.

Parhaimman myyntituloksen saat, kun et täytä pöytää liian täyteen tavaroita. Myy vain ehjiä, puhtaita tuotteita tai ilmoita viasta hintalapussa.

Vastuu myytävien tavaroiden kunnosta on aina myyjällä. Kirppis ei korvaa mahdollisia palo- tai vesivahinkoja, rikki menneitä tai varastettuja tuotteita.

Kirpputorilla ei saa myydä aikuisviihdettä eikä muita K18 tuotteita, piraattikopioita ym.

Hyllykön tyhjennys klo 17.30 mennessä jotta uusi voi aloittaa ja ehtii laittaa tavarat paikoilleen 18.00 mennessä ja jos

HYLLYKKÖÄ EI TYHJENNETÄ AJAN PUITTEISSA TYHJENNYKSESTÄ PERITÄÄN 25e

Viikon myyntijaksoon kuuluu seitsemän myyntipäivää (täysi kalenteriviikko), aloituspäivä voi olla mikä viikonpäivä tahansa, jos viikolle sattuu pyhä jolloin olemme suljettu niin sitä/niitä päiviä ei lasketa mukaan


Huom! Seuraava myyjä saattaa saapua myyntipaikallesi heti oman myyntiaikasi päätyttyä. Ennen kuin seuraava myyjä voi myydä omia tuotteitaan, edellisen tulee olla vapauttanut myyntialue seuraavan myyjän käyttöön ja olla tyhjentänyt myyntinumerolleen kertynyt myyntisaldo kassalla. Ole siis ajallaan valmiina pöydän lopputilityksen kanssa.MYYNNIN ALOITUS

  • Myytävät tavarat voi tuoda myyntipaikalle aamuisin klo 10.00 , arki-iltaisin klo 17.30
  • Lauantaisin ja Sunnuntaisin klo 10.00 tai klo 15.30
  • Ilmoittaudu ensimmäiseksi kassalle. Pöytävuokran voi maksaa kun aloittaa tai myyntijakson lopussa, ts. pöytävuokra vähennetään tuolloin toteutuneesta myynnistä.
  • Laita tavarat siististi esille omalle myyntipaikallesi. Arvoesineet ja muut kalliimmat tuotteet on suositeltavaa suojata varashälyttimillä.


MYYNTIAJAN PÄÄTTYMINEN


Myyntipaikan vuokraaja huolehtii, että pöytä tyhjennetään ajallaan. Aloittaessasi pöydän purkamisen ilmoittaudu ensin kassalle. Tarkista ettei muiden pöytien tavaroita ole omiesi joukossa, sekä kannattaa myös kiertää kirppis lähtiessäsi, sillä tavaroitasi on saattanut ajautua muihin pöytiin.

Kirppikselle jääneitä tavaroita säilytetään yhden viikon ajan, jonka jälkeen ne ovat Esterin Kirppiksen omaisuutta ja ne toimitetaan hyväntekeväisyyteen tai myyntiin.


MYYNTITUOTOT JA TILITYS

Myyntiajan päätyttyä kirpputori maksaa myyjille myydyistä tuotteista toteutuneen myynnin mukaan. Esterin Kirppis vähentää myyntipöydän tuotoista ainoastaan pöytävuokran jos paikkaa ei ole maksettu etukäteen ja ilman komissiota.

Myyntiajan päätteeksi myyntituotot maksetaan myyjälle käteisellä.


Onnistuneita kauppoja Esterin Kirppiksellä!