Pöytävaraukset


Pöytävarauksen voi tehdä otsikkorivin Tee pöytävaraus -lomakkeella, sähköpostilla (info@esterinkirppis.fi) tai puh./txt. 050 345 8521 (alk.20.10.). Pöytävuokra maksetaan yleensä myynnin päätteeksi, jolloin se vähennetään kertyneestä myynnistä (myyjälle tilitetään kokonaismyynti vähennettynä pöytämaksulla).


Ilmoita varatessasi
- nimesi ja puhelinnumerosi
- toivomasi aloituspäivämäärä ja -kellonaika (esim. la 17.11.klo 10, ke 21.11.klo 16 ym.) Myyntiaika päättyy ja pöytä tulee olla tyhjennetty 1-2vko kuluttua samaan kellonaikaan mennessä, jolloin olet aloittanut. (Toimistotalon hissi on käytettävissä ark. klo 10-16.)

-varauksen kesto: esim. 1vko (7pvä), 2vko (14pvä), toistaiseksi (mahd.yli 2vko)

-toivomuksesi pöydän sijainnista

-mahd. muut erityistoiveet ja -tarpeet: vitriinipaikka, taulupaikka, lattiatila tms.

Jos myyntiin tulee runsaasti kirjoja tai cd-levyjä, on suositeltavaa varata paikka seinustoilta. Näissä hyllyissä on umpinaiset sivuseinämät, jotka estävät seiniin nojautuvien tuotteiden putoamisen. Jossain määrin kirjat ym. saadaan esille myös keskialueen hyllyihin kassalta saatavien kirjatukien avulla. Kirppikseltä on mahdollista varata myös hyllykköpaikka ilman rekkiä tai pelkkä rekkipaikka.

- annatko suostumuksen, että tuotteistasi voi olla mainoksia ja valokuvia Esterin Kirppiksen kotisivulla ja facebookissa.