Yleistä

Esterin Kirppis on marraskuussa 2018 avattu itsepalvelukirpputori Vantaan Martinlaaksossa, MARTINMIILUN talossa, (Terveyskeskuksen ja Kirjaston alapuolella pohja kerroksessa), juna-aseman läheisyydessä (n.150m).

Toimimme entisen katutanssiyhdistyksen liikuntatiloissa (käynti autolla parkkihallin pohjatasolta, kävellen junaradan viereiseltä kevyenliikenteen väylältä tai sementtiportaita Laajaniityntie 3: n ylemmiltä kansilta). Arkisin klo 16.00 asti kirppikselle pääsee myös Terveysaseman/ Kirjaston hissillä (alin 1-kerros).

Itsepalvelukirppis palvelee ostavia ja myyviä asiakkaita ja se näkyy sen toimintatavoissa. Itsepalveluperiaate tarkoittaa, että kaikki kirppiksellä myytävät tuotteet ovat yksittäistalouksien itse valitsemia, esille tuomia ja hinnoittelemia.

Itsepalvelukirppiksíllä on halpaa monesti mm. siitä syystä, että yksittäiset myyjät eivät hae tuotteidensa myynnillä samanlaista taloudellista voittoa kuin tavaraa päätoimisesti myyvät uusien tai käytettyjen tuotteiden myyntiliikkeet.

Esterin Kirppis pyrkii vastaamaan itsepalvelumyyntiin tuotujen tuotteiden siististä esillepanosta ja muutenkin siitä että itsepalvelumyynti olisi mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa.

Esterin Kirppiksellä on noin 66 vuokrattavaa myyntipöytää/rekkiä, kahvin myyntiä ja pieni lasten leikkipaikka. Tarjoamme esteettömät ja siistit tilat käydä kirppiksellä ja tuoda tavaraa itsepalvelumyyntiin.

Kirppis on avoinna kaikkina viikonpäivinä:

Ma - Pe 10.00 -18.00, La - Su 10.00 - 16.00

ARKIPYHINÄ 10.00 - 16.00

TERVETULOA!

Esterin Kirppis - Laajaniityntie 3, Vantaa